4 Nisan 2013 Perşembe

8 NİSAN'DA BÜTÜN VATANSEVERLER SİLİVRİ'YE... SEN YOKSAN EKSİĞİZ!


Çok az bir zaman kaldı 8 Nisan pazartesi günü Silivri'ye gidiyoruz... Bütün VATANINI seven kişiler orada olacak. Eğer sen gelmezsen eksiğiz demektir!
Sınavmış, okulmuş, işmiş hiçbir şey söyleme! Geleceğin için, VATANIN için orada olmalısın!

40 yaşındayım, 50 yaşındayım falan demeyeceksin! Yaşım küçük demeyeceksin! Geleceksin kardeşim ülken için geleceksin... Geleceğin için, çocukların için! Eğer sen gelmezsen şimdi, ilerisini unut!

Kaçınılmaz bir sonun eşiğindeyiz artık geri dönüşü yok bu işin! Onurumuzla, şerefimizle, vicdanımızla SİLİVRİ'YE akın ediyoruz!!


2 yorum:

  1. Çok haklısın Utku'cuğum, yaş, maş önemli olamaz, diyeceksin ki, sen geliyor musun Müjde teyze. Valla gelemiyorum maalesef ama yaş bahanem değil asla. Yaşla alakası yok gelemememin. Biliyorsun Ankara'dayım ben, ayıp değil şu an gidiş-geliş otobüs parası verecek durumum yok, kızkardeşim 28 nisana kadar ev bulmak taşınmak zorunda ona ev bakıyoruz, sıksık taksi masrafı oluyor, o yüzden elde avuçta bir şeyim kalmadı, anca ay sonunu getirebileceğim, tabii evde kedim Bücürük'ü emanet edecek kimsem de yok:( komşu olmaz, komşu kedimin kumunu temizlemesini isteyemem kaldı ki, öyle evime anahtarımı verebilecek kadar güvendiğim komşum yok:(kardeşim de öğleye kadar okul, sonra ev arıyor, yorgun argın evine dönüyor:(ki nefret eder kedi tüyü,vs. tiksinir kum temizlemez:( o yüzden ben gidemeyeceğim....
    ne yapayım affetsin herkes:( umarım İstanbul'da ve yakında oturanlar çok katılırlar...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde teyzem tabii ki ayıp değil Ankaradan otobüsler kalkacak bilgiler veriliyor bilmem belki öğrenmek istersin. Bücürük konusunu evet biliyorum :( keşke gelebilsen çok isterim herkesin gelmesini. 300 noktadan fazla yerden otobüsler kalkış yapacak. Ne diyeyim sağlık olsun... ben senin yüreğini de oraya götürürüm.

      Sil