10 Şubat 2013 Pazar

GEREKİRSE DAĞA ÇIKABİLİRMİŞ - HAİNLER GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Bundan kaç ay önce paylaşmıştım bilmiyorum oldu baya...

Fotoğraftaki haber: http://www.ensonhaber.com/mujdat-gezen-fethullah-gulenden-odul-almis-2012-05-03.html

Müjdat Gezen Fetoştan ödül almış bunu yazıp paylaştığımda Müjde teyzem bana o zamanlar pek bir şey bilinmiyordu canım, o da bilmiyordur büyük ihtimal tarzında şeyler yazmıştı.. Benimde içimde olan şüphe azda olsa azalmıştı... Ahh teyzem nerden bilecekti ki, nerden bilecektik ki!! Laiklik, Atatürkçülük denildiğinde akla gelirdi konuştuklarıyla, yazdıklarıyla... Şimdi ne diyor? Gerekirse dağa çıkarım... çıkın ulan! al senin gibi düşünenleri topluca çıkın Ayşen Gruda denen şahsıda alıp çıkın ve birdaha gelmeyin gerçek Vatansever, Atatürkçüler vatanlarına sahip çıkar, siz dağdakileride yok eder!

Müjdat Gezen'in açıklamasından bu konu hakkında ki bölüm;

Ayşen Gruda'nın "Bu devlet bana bir görev verirse ben korkmadan ama hiç korkmadan mağaralara gidip o insanları ikna ederim" sözlerinden sonra bir çarpıcı açıklama da Müjdat Gezen'den geldi. Kübra Parmaksızoğlu'na röportaj veren Gezen, Kürt gençlerinin dağa çıkma gerekçesini açıkladı.

"Her türlü desteği vereceğiz. Bunun başka yolu yok. Kim ister kan dökülmesini, "Çocuklar Ölmesin" diyor ya Aziz Nesin... Savaş çok kötüdür, bir an evvel durması lazım. Herkes taşın altına elini sokmalı."

- Kürtler haksızlığa uğradıklarını düşünmese dağa çıkmazlardı, diyorsunuz...

"Evet. bunu sadece ben söylemiyorum herkes söylüyor."

DAĞA ÇIKABİLİRİM

- Kürtlerin kimlik konusundaki talepleri...

"Bölünme olmadıkça her talebin makul olduğunu düşünüyorum."

- Barış için, "Vurulma tehlikesi dahi olsa dağdakilerle konuşabilirim" demişsiniz.

"Bu ütopik bir düşünce ama barış gelecekse ve deseler ki "Senin sözün geçer, dağa çıkan Kürtlerle git konuş", elbette gidip konuşurum."

- Peki çıksanız onlara ne dersiniz?

"Bu işi bitirin artık" derim.
Haberin olduğu link: http://haber.gazetevatan.com/gerekirse-daga-cikabilirim/513318/1/G%C3%BCndem

4 yorum:

  1. Az önce ahestebeste arkadaşım kara haberi diyeyim verdi:( yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum, Müjdat Gezen Kürt'lerle barış demiş ne alaka? pkk Kürt lerden mi oluşuyor? % 10 SURİYE li, % bilmem kaçı vaktiyle 70 mi 80 mi büyükelçimizi, konsolosumuzu katleden ERMENİ ASALA MİLİTANI, kalanlar Filistin, Arap, Hizbullahçı bir sürü çapulcu....

    Bu ülkenin Kürt leri milletvekili bile olabiliyorken ne ezikliğiymiş Müjdat Gezen?

    yazıklar olsun:( bir kayıp vakası daha..

    Kaldı ki, Müjdat Gezen'i akıllı bilirdim TSK ona yahut AYşe ye Fatma ya gelene kadar pkk yı çökertmişti ! ! ! dağılma noktasına gelmişti ama akp sayesinde yeniden bitleri kanlandı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle abla pkk terör sorununu Kürt sorunu olarak göstermeye çalışıyorlar ve başarıyorlarda. "Giderim ben Kürtlerle konuşurum" sen ne diyorsun yaa? O dağa çıkanların hangi biri, ne kadarı Kürt? pkk terörünün sorununu Kürt sorunu olarak gösteriyorlar, bu Apo denen şerefsizi de imralı olarak halka yumuşak göstermeye çalışıyorlar.

      Benim içinde bitti artık....

      Sil
  2. Aklıma sonradan geldi acaba onun da mı kasedini buldular? Şantaj yaptılar...? Malum bu Tayyip ve tarikatçılar ceyar yöntemlerini kullanıyorlar, sen daha doğmamıştın Dallas diye bir dizi vardı, Türkiye'de millet pek beğenirdi benim en sevmediğim diziydi...orada Ceyar (JR) isimli bir kötü adam vardı, iş adamı ve rakiplerini altetmek için hep onların işte karılarla seks kasetlerini veya erkek erkeğe eşcinselliğinin kasede çeker şantaj yapardı .....tabii şantaj hepsi boyun eğerdi:(

    her ne ise sebebi s.......tir olup hepsi dağa gitsinler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abla valla bilemiyicem son cümlen duygularıma, düşüncelerime tercüman olmuş.

      Sil