13 Şubat 2013 Çarşamba

BÜTÜN BUNAK HOCALAR ATILSIN!

Bıktım artık şu bunak, yaşlı (bir öğretmene göre) anlayışsız öğretmenlerden. Yaşı gelmiş 60 daha yüksek olanlarda vardır...  hatta 50 küsür bile fazla!! Doğru düzgün ders anlatmazlar daha doğrusunu söylemek gerekirse kafası eskilerde kalmış (yani eski tip öğrencilerde) ve bu yüzden anlatamıyorlar. Karşılarında eskilerde olan tip öğrenciler olmadığı için sınıfa hakim olamamak ile birlikte derste anlatamıyorlar.

Doğru düzgün sınav yapamazlar, okumazlar falan... Bıktım artık bunlardan ya..... emekli mi ediyorsunuz, başka bir şey mi yapıyorsunuz artık yapın yeterki bizlere bu tür öğretmenler vermeyin. Pilleri bitmiş artık...... kimse kusura bakmasın.....

4 yorum:

  1. :))))canım yaa çok iyi anlıyorum seni, öğretmen dediğin anlayışlı olacak, aslında var ya yaşla ilgili değil bu o dediğinin kişiliği, huyu bence öğretmen olmaya pek uygun değil, çünkü 70 yaşında olup da böyle tonton, tatlı-sert ihtiyarlar olur ya keşke öyle olsalar, bizim de yaşlı hocalarımız vardı zaman zaman komik, ilginç anılarını anlatırlardı hepimizi güldürürlerdi, çok severdik öğrenciyi sevmesi lazım ki, öğrenci de hocayı sevecek ama olmayınca dediğin gibi pili bitmiş emekli edilmeli.))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abla haklısın vardır öyle kişiler fakat şöyle bir şey var bu tür öğretmenler eskilerde kalmış yani öğrenciler eskisi gibi değil saygısızlık, kavga dövüş eskilere göre çok daha farklı. Kimse ders dinlemiyor öğretmenle dalga geçiyor. Sınıfa hakim olamıyorlar... Hahahaha bizim bu tür öğretmenlerde anılarını, yaptıklarını falan anlatıyorlar yok bir köye gittim, bir şeyler ektim yedim ettim çok güzelmiş. :D iyide ders ne olacak? anlatırız anlatırız hııı anlatırsın.

      50 falan da dedim ama yanlış anlamayasın abla bir öğretmene göre dedim...:( bir süre sonra kafayı yiyorlar başa çıkamadıkları için.

      Sil
  2. :):) yazık yaaaa öyle deme yahu :) ( laf arasında kızımda seninle aynı fikirde hey, hele bi tanesi var ki tam fıkralık :) ) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl demiyimmmmmm nasılll :)))) zaten endüstri meslek lisesi okuyorum bir kaç bir şey görsek diyoruz hayddaaa hiçbir şey anlattığı yok...

      Anılarını, yaptıklarını anlatırlar sınıfa hakim olamazlar... Gerçekler bunlar...

      Sil